Parkeeronderzoek

ATMwegwijs is gespecialiseerd in het uitvoeren en rapporteren van parkeeronderzoeken.

parkeertelling

Wilt u weten of er voldoende parkeerruimte is voor een nieuwbouwprojecten? Of krijgt u klachten over een te hoge bezetting is in een bestaande woonwijk? ATMwegwijs kan een parkeertelling uitvoeren. Hij verzorgt de voorbereiding, de telling zelf en de rapportage. De rapportage bestaat onder andere uit kaarten met in kleur de hoogte van de parkeerdruk.

Klik hier voor recente projecten van ATMwegwijs

Parkeerbalansparkeeronderzoek

Wilt u weten of in een bestaand wijk voldoende parkeerplaatsen zijn voor de bestaande voorzieningen (wonen, winkels, bedrijven etc.). Dan kan ATMwegwijs voor u een parkeerbalans opstellen. In een parkeerbalans wordt het aanbod aan parkeerplaatsen en de parkeervraag van bestaande voorzieningen in één overzicht gezet, zodat inzicht ontstaat in een overschot of tekort aan parkeerplaatsen. Ook wordt rekening gehouden met doelgroepen (bewoners, bezoekers) en soort parkeerplaatsen (betaald parkeren, blauwe zones, parkeergarages.

Ervaring

  • Coördineren van parkeertellingen voor gemeente Pijnacker-Nootdorp (2009-2013).
  • Coördineren van parkeeronderzoek Nootdorp – Centrum (2012).

 

 Neem direct contact op met ATMwegwijs.

 “Uitstekend verkeerskundig onderzoeker ” (Karel J,  gemeenteadviseur)

“ATM is inhoudelijk goed op de hoogte, maar verliest nooit de verschillende belangen uit het oog en weet daarin altijd de juiste balans te bewaren.” (Ron P, communicatiemedewerker)